Κατασκευαστική Bιομηχανία: Η εταιρεία που φέρνει την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στον κατασκευαστικό τομέα

Καινοτομία και Σύγχρονη Τεχνολογία

Η ΚΟΦΙΝΑΣ Α.Ε. διακρίνεται στον κλάδο των κατασκευών, επιδιώκοντας την καινοτομία και την ποιότητα μέσω της χρήσης σύγχρονης τεχνολογίας. Η εταιρεία εστιάζει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στη βελτίωση της ποιότητας των έργων της. Έχει κατασκευάσει μια καινούργια, πρωτοποριακή εγκατάσταση στο Μαρκόπουλο, εξοπλισμένη με αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής.

Η δέσμευσή της στην αριστεία επιβραβεύτηκε με βραβείο για την Καινοτομία στην Πράσινη Επιχειρηματικότητα. Επιπλέον, η συνεργασία της με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο σε πειράματα σεισμικής αντοχής επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των κατασκευών της.

Δελτίο τύπου για την ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ-καινοτομία και σύγχρονη τεχνολογία

Στο πλαίσιο της διαρκούς δέσμευσής της εταιρείας για καινοτομία και ποιότητα, η ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ είναι ένας κορυφαίος φορέας στον τομέα της κατασκευής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα βραβεύθηκε και ξεχώρισε για την τεχνολογική της καινοτομία μέσω του νέου της σύγχρονου εργοστασίου.

Αυτή η βράβευση είναι απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στην προώθηση μιας πιο βιώσιμης και πράσινης κατεύθυνσης στην επιχειρηματικότητα, καθιστώντας την ένα πρότυπο για την κλαδική καινοτομία και την περιβαλλοντική ευαισθησία.

Δελτίο τύπου για την ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕκαινοτομία και σύγχρονη τεχνολογία
καινοτομία και σύγχρονη τεχνολογία

Μέσω εντατικής έρευνας για τις νεότερες τεχνολογικές εξελίξεις, η εταιρεία στοχεύει στην ενίσχυση της αποδοτικότητας, στην περικοπή του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στη βελτίωση της ποιότητας των κατασκευών της. Η χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας περιλαμβάνει τεχνικές ψηφιακής αναπαράστασης, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής και αυτοματοποιημένα συστήματα διαχείρισης προγραμμάτων.

Δελτίο τύπου για την ΚΟΦΙΝΑΣ ΑΕ-καινοτομία και σύγχρονη τεχνολογία
καινοτομία και σύγχρονη τεχνολογία


Η εταιρεία ΚΟΦΙΝΑΣ ξεχώρισε πρόσφατα λαμβάνοντας ένα σημαντικό βραβείο από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για την καινοτομία της στην οικολογικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τις επενδύσεις της εταιρείας στην τεχνολογία και τις υποδομές που ενισχύουν την βιωσιμότητα και μειώνουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των κατασκευαστικών της δραστηριοτήτων, δείχνοντας τη δέσμευση της ΚΟΦΙΝΑΣ στην ανάπτυξη οικολογικά υπεύθυνων λύσεων.

Περισσότερα άρθρα:

Solverwp- WordPress Theme and Plugin